4G LTE Top 5 beneficii 4G LTE

4G LTE – Se simte ca tehnologia smartphone progresează într-un ritm la fel de rapid ca noile viteze de rețea.  Cea mai recenta și cea mai puternica retea este tehnologia 4G LTE, care permite noile smartphone-uri și tabletelor sa transmita date la viteze super-rapide, în valoare de 100 Mbps.

Comparați această tehnologie la 14 Mbps disponibila, utilizând HSPA + la o rețea 3G tipica și puteți vedea de ce aceasta tehnologie ar putea fi o adevărata schimbare!

Dar, dacă folosiți numai telefonul smartphone pentru a rula câteva aplicații și conectarea cu cativa prieteni, de ce ar trebui să-ți pase? Ei bine, există o serie de moduri în care tehnologia 4G LTE poate ajuta la îmbunătățirea experienței dvs. pe smartphone. Aici sunt cinci dintre cele mai importante.

Descarcare rapida

Unul dintre beneficiile cele mai evidente ale unei viteze de rețea mai rapida, este că veți avea o mai mare capacitate de a descărca aplicații, videoclipuri și muzică pe dispozitivul mobil. Și nu va fi nici timpul de așteptare mare pentru tampon-ul video streaming. Deci nu veti mai avea acel timp de incarcare la inceputul unui videoclip si nici intreruperi.

O creștere a productivității

Descărcarea și conectarea mai rapida, duce la capacitatea de a efectua mai mult lucru de la distanță. Aplicatiile pot rula mai eficient, fără a fi încetinite de transferuri de date lente, ceea ce înseamnă că puteți partaja fișiere mari cu colegii de serviciu, prieteni, la distanță, aproape instantaneu.

Mai multa securitate a retelei

Ce este securitatea rețelei? Cu toate aceste date să fie transferate atât de rapid, va fi în siguranță? 4G LTE este de fapt mai sigur decât rețelele publice de Wi-Fi sau 3G, pentru că suportă autentificarea pe 128 de biți și date criptate. Acest lucru înseamnă că puteți face cumparaturi din magazine on-line sau plăti facturile fără griji ca datele vor fi furate.

Calitate vocala mai bună

Există întotdeauna un accent mare pe timpul de download și aplicații atunci când vorbim despre beneficiile de rețele 4G LTE, dar si apeluri telefonice simple, de asemenea, poate beneficia de această tehnologie. Voice over, rețelele 4G LTE utilizeaza un furnizor de radio pentru a transmite apelul vocal, în același fel în care datele sunt transmise.

Acest lucru înseamnă că apelul vocal se deplasează cu aceeași viteză rapidă ca un mesaj de e-mail sau un text,  decât folosind o rețea bazată pe circuitul tradițional. Conexiunea printr-o rețea volte va fi mai clara, mai rapida și mai eficienta.

Video chat-uri live

Ai încercat, folosind chat-urile FaceTime sau Skype  si imaginea a inghetat sau s-a blocat în întregime? Apelurile video sunt mult mai eficiente și ușor de utilizat atunci când acestea sunt transmise printr-o rețea rapida ca 4G LTE. Acestea vor deveni mai ușor de utilizat, un videoclip live chat cu banca dvs., seful tau, medicul, prieteni si familia din diaspora, pentru un plus de confort.

Mulți compara saltul de la 3G la tehnologia 4G LTE, ca fiind similar cu saltul de la dial-up la conexiuni în bandă largă la Internet. Viteza îmbunătățită permite dezvoltatorilor să facă mult mai mult in mediul virtual, ceea ce înseamnă că un consumator mediu va avea o experiență de utilizare smartphone mai convenabila, interesanta cu o conectare adecvata.

Totusi in Romania acoperirea 4G LTE este foarte mica, fata de acoperirea 3G si 2G, in special in marile orase si atat timp cat costurile la acest servici cu conectivitatea la 4G LTE o sa fie costisitoare, nu multi o sa se ingramadeasca la beneficiul acestui servici 4G LTE.

Oricum in cativa ani acest servici va fi aproape gratuit, iar toate device-urile vor fi echipate cu posibilitatea conectarii la reteaua 4G LTE.

Un comentariu la „4G LTE Top 5 beneficii 4G LTE”

Lasă un comentariu