Sari la conținut

Alternative Adsense ADS Google | Bidvertiser

Cum Google Adsense ma privat de colaborarea cu ProgramePC.com, am ales printre multe alte servici ADS si Bidvertiser cu care am si ramas, nu pentru marea suma de bani, dar cred ca mai mult pentru lejeritatea manevrari de la inscriere pana la trimiterea banilor.

Am cateva luni bune de cand ii folosesc si nici nu am fugit dupa alte moduri de a face bani dintr-un site, in afara de Profitshare Emag, care a mers bine pana la Profitshare 2.0, la care am renuntat total, mai am cateva linkuri pe site, cand se vor ivi inaintea mea le voi scoate si pe acestea, am recurs la asta motivand detaliat in aceste articole:

Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser

Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser

Deci nu exista o valuare per click, este aleatoriu, totusi am facut totalul de cand sunt inscris la acest serviriu ADS Bidvertiser, astfel a rezultat cam 6 centi per click,pe cand cu Google Adsense multi nu se pot lauda cu atat.

O sa mai postez cateva imagini spicuite din contul Bidvertiser:
Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser
Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser

Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser

Alternative ADS Google Adsense | Bidvertiser


Bidvertiser plateste prin Paypal de la suma de 10 $, la sfarsitul luni, nu am avut nici o problema cu ei, au trimis pe data de 30, in fiecare luna, chiar si mai inainte, depinde de sarbatorile pe care le au si ei.

Bidvertiser

Pe ProgramePC.net mai las Google Adsense, pentru ca oricum treficul este mai mic, dar totusi vreau sa vad cum se mai comporta, deocamdata dezastru, cam ca deobicei, dar alteori au fost timpuri si mai bune.
Ce nu este de neglijat, TOS-ul intre Google ADS si Bidvertiser, daca la Google Adsense nu ai voie nici sa tusesti, la Bidvertiser este distractie, nu permite reclame pe siteurile porno, in rest se pot pune reclame pe site-urile de filme, warez, hack, muzica, filme online, e.t.c.

Totusi din cat am experimentat, este mai bine sa am o singura reclama, se plateste mai bine, asa este la mine, dar nu este valabil si pe alte site-uri, asta trebuind sa experimentati fiecare in parte pentru fiecare site pe care puneti aceste reclame.

Daca cunoasteti si alte retele de gen, dar nu cele cu conversii, gen Smowtion, unde la peste 4500 de clicuri am facut cam 16 dolari si se mai scoate si cand faci 100 de dolari. Deci nu acest gen de teapa, unde pentru 100 de dolari trebuie sa cedez peste 75000 de vizitatori. Cateodata nu se merita stresatul vizitatorilor pentru bani. Atasez si eu o poza din contul Smowtion, pentru a nu va impinge pacatul sa faceti un pact cu acestia, asta fiind parerea mea, dar poate la alti merge, eu m-am lipsit.

Smowtion

Uitati un banner de abonare mai jos, daca doriti sa incercati alternativa Google Adsense, gasita de mine – Bidvertiser.Pentru cei care vor sa-si faca reclama si vor sa foloseasca serviciul  se pot inscrie prin linkul de mai jos:

Promote your Website with BidVertiser. Get $20 in FREE clicks.

15 comentarii la „Alternative Adsense ADS Google | Bidvertiser”

 1. Eu tot incerc de jumate de an sa intru in adsense, dar mereu imi resping cererea si habar nu am de ce. Am incercat cu chitika dar nu imi arata reclamele si am citit undeva ca arata doar in US si UK parca. Crezi ca ar fi o idee buna sa ma inscriu si eu la Bidvertiser?

 2. NU ai ce pierde, pana gasesti alta alternativa, cu Google adsense e o mare problema, activarea contului. Tot gasesc ei o chichita. Nici mie nu mi-au activat contul pe acest site, am adsense de pe alt cont pe care il facusem la cineva si uite ca nu ii deranjeaza.

 3. Oricum am uitat sa zic caci si in acest serviciu s-au schimbat obiceiurile…, nu mai platesc asa binisor, dar depinde de la caz la caz. Testeaza, nu pierzi nimic.

 4. Am gasit o chestie care cred eu ca era cauza pentru care nu ma acceptau la adsense. Am rezolvat si am trimis cerere din nou, daca nu aproba nici de data asta incerc Bidvertiser. Si mai am o intrebare, am citit in articolul tau ca se pot pune reclamele si pe site-urile de filme online, permit reclamele lor si pe site-uri de piraterie?

  1. Uite ca m-am uitat in cont ca nu mai verificasem demult, asta pentru ca traficul pe programepc.net nu mai este mare, neavand timp de el. Stiam ca nu mai iese prea mult, dar se intampla sa mai sara calul, uite in imagine.
   7$

 5. @csm
  Mai stiu pe cineva care avea multe vizualizari, dar bani putini, pentru ca nu avea multe clicuri, eu aveam putine vizualizari si multe clicuri.

  Au avut o problema cu o anumita reclama cu un troian, google a scos din indexare multe siteuri care aveau reclame la ei, Au remediat dar eu nu mai am pe ce pune acum, pentru ca am renuntat la programepc com.

 6. poate sa ma ajute cineva sa activez un cont adsense pe un site care respecta toate conditiile? eu am incercat de mai multe ori insa sunt respins pentru continut insuficient, multumesc anticipat si astept oferte!

 7. O alternativa la Adsense este Tribaladnetwork.Plateste foarte bine pentru tari ca USA,Canada,Australia..etc. Eu am un cpc mediu de $0,05.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.