Ascutire lanț drujbă motofierastrau in 3 minute

Ascutire lanț drujbă. Pentru a-ți ascuti lanțul de drujbă, ai nevoie de o pila rotunda, special conceputa pentru ascutirea lanțurilor de drujbă, o scândură sau un dispozitiv cu prindere specială pentru a fixa lantul și al ține în siguranță în timpul ascutirii, o pereche de mănuși de protecție și ochelari de protecție.

Pasi necesari ascutire lanț drujbă motofierastrau:

  • Înainte de a începe ascutirea lanțului, asigură-te că drujba este complet oprită și că s-a răcit. Îndepărtează lanțul de pe drujbă.
  • Fixează lanțul în dispozitivul de prindere și apucă fișierul rotund de mânere. Începe să lucrezi de la prima denticulă spre cea de-a doua și așa mai departe până termini de ascuțit fiecare dintre denticule.
  • Denticulele trebuie să fie ascuțite la același unghi. Verifică ghidajul lanțului, acesta trebuie să fie prezent pe lanț și să fie corespunzător fabricantului.
  • Asigură-te că respectezi unghiul corect de ascuțire. Acesta poate fi specificat în manualul de utilizare al drujbei sau pe pachetul de pile rotunde speciale sau a dispozitivului de prindere a lantului.
  • Verifică și ajustează tensiunea lanțului după cum este necesar.
  • Repetă procesul de ascuțire pentru fiecare denticulă a lanțului de drujbă.
  • Este important să acorzi atenție fiecărui pas și să lucrezi cu atenție pentru a te asigura că lanțul tău este ascuțit corect și în siguranță pentru utilizare.

Drujba China – Ascutire lanț drujbă

Dacă dețineți o drujbă chinezească, un lanț costă în medie 30 lei – (Verifică preț), sau la pachet 2 lanțuri și o lama undeva la 60 lei – Verifică preț . Consider că e mai bine să investești într-un asemenea pachet pentru că nici lama nu este chiar deosebită în calitate. Dar totuși cu un asemenea pachet, îmi ajung 2 sezoane, liniștit. ( Ascutire lanț drujbă )

Eu am o metodă simplă de ascutire a unui lanț de drujbă, fără dispozitiv și fără nici o investiție, cu doar un polizor unghiular (flex). Nu trebuie să demontez nici lanțul, fiind un atu imens, economisesc timpul. Operațiunea durează în jur de 3 minute.

Atașez un videoclip: Ascutire lanț drujbă rapid în 3 minute

Lasă un comentariu