Sari la conținut

Atentie la comenzile online pentru telefoane

Dupa cum am mai scris, am comandat 2 telefoane mobile de pe Pandawill, M71 TV Phone Dual Band Dual SIM Card Dual Camera FM Bluetooth, pentru cineva. Despre drum nu are rost sa mai insir pentru ca am relatat aici :Posta Romana – Parte din viata ta de rahat.

Dupa ce au ajuns, telefoanele noi noute, M71 TV Phone, puteau fi folosite maxim 20 minute sau cam 4 ore in standby, bateriile (BL-5B) erau terminate. Erau si aratau noi, erau sigilate, dar se pare ca timpul a facut ca bateriile sa isi piarda valabilitatea.

Cand deschizi telefonul, anul afisat este 2004, deobicei data fabricatiei sau prin preajma. daca ne gandim putin sunt cam 9 ani, deci bateriile au fost si ele facute tot atunci, este si normal ca o baterie sa cedeze dupa aproximativ 10 ani, chiar daca nu este folosita.

Asadar, in majoritatea fabricilor de telefoane mobile, cum a fost cea din Romania, Nokia, nu mai fac telefoane cu tastatura. In depozite inca exista asemenea telefoane, e si normal sa mai fie avand in vedere ca dezinteresul pentru telefoane cu tastatura a cazut cam brusc, odata cu moda telefoanelor „touch screen”.

Binenteles ca telefoanele cu tastatura, fie ea si qwerty, se dau din mana in mana, spre cei mai in varsta, astfel se va intampla exact ca sistemul de operare Windows.

[alert type=” error”]Deci ATENTIE, atunci cand cumparati telefoane la care aveti dubii de timpul de fabricare, mai bine omiteti shoping-ul. Mai bine cumparati din magazin, butonand vreo 30 de minute, sa fiti sigur de baterie.[/alert]

 

Am discutat cu „suportul” de la Pandawill, le-am demonstrat cu un video, cat de mult ma tine bateria, nu a trebuit prea mult sa filmez, pana in 6 minute a ramas telefonul doar cu o linie.

Le-am propus sa imi acorde un cupon de 20$, caci la noi cam asa costa bateriile (12-13$), eliminad cheltuielile mele si ale lor cu transportul, plus timpul de asteptare a coletului si timpul meu pentru drumul la posta vamala, de care imi este greata, nu va ganditi ca am ceva cu ea, Posta, nu, binenteles ca nu, imi este greata de la viteza mare cu care se misca si ma ia ameteala pana vars, tot vocabularul negru.

Ei astia de la „suportul lui Panda” sunt bisnitari, dar promti baietii, mi-au raspuns imediat ca ma rezolva cu 8$. Ba frate, da zgarciti astia, zic daca ma iau tare de ei ori imi trimit bateriile, ori nu mai imi da nimic, asa ca am fost „fairplay”. „Nu puteti sa rontunjiti suma la 10 $”, avand in vedere ca bateriile la ei sunt de la 5$, parca ma simteam prea roman sa le cer mai mult.

Asta stimez la ei, rapizi ai naibi, pac-pac, mail de la „ursulet”, ” refound 10$ prin Paypal”. Am verificat, Ok. Desi m-au deranjat la inceput, cu problema bateriilor, m-am mai domolit dupa ce am vazut ca totul se poate rezolva, foarte usor, fara sa se ascunda de neplaceri.

Pandawill pe calea cea buna, fara taxe vamale, cost 0

2 comentarii la „Atentie la comenzile online pentru telefoane”

  1. Noile iPhone-uri ale Apple nu sunt chiar atât de ”verzi” pe cât compania a vrut să se creadă, potrivit specialiștilor de la Weird, citați de The Register . Cu toate că au fost descrise de Apple drept două telefoane extrem de ”prietenoase cu mediul înconjurător”, noile iPhone 5S și 5C ascund câteva detalii care arată că afirmația reprezentanților companiei nu este tocmai adevărată. „Nu există așa ceva ca un telefon prietenos cu mediul înconjurător, mai ales când vorbim despre unul cu baterie internă imposibil de scos sau înlocuit”, au precizat specialiștii. După ce au demontat cele două telefoane Apple, au ajuns la concluzia că „iPhone 5S și 5C nu sunt tocmai cele mai eco telefoane, iar iPhone 5C nu este chiar reciclabil, iar când e vorba despre un telefon „verde”, aceste calități chiar contează” Apple a promis că odată cu modelul iPhone 5, dacă telefonul se va strica, unele componente vor putea fi schimbate, o noutate extraordinară pentru compania americană, care astfel nu își mai obligă utilizatorii să-și schimbe telefoanele la prima defecțiune. Totuși, precizeaza sursa citată, cele două modele „nu sunt chiar cele mai ușor de reparat telefoane”. „Fără a avea o baterie de schimb, iPhone-urile nu durează foarte mult. Apple estimează că durata de viață a bateriei unui iPhone este de aproximativ 400 de cicluri sau încărcări complete”, scrie Wired. Odată desfacute de către experți, noile iPhone-uri și-au arătat adevărata față. Una limitată. Aceștia au descoperit că „telefoanele verzi” de la Apple au bateriile lipite, iar procesul de demontare este extrem de dificil și, mai ales, delicat, orice greșeală ducând la defectarea completă a aparatului.

  2. sa va spun ce am patit cu un telefon mobil acum 8 ani desi era vechi nu mai tin numele telefonului am avut o problema cu bateria si am fost la un service pt telefoane mobile sami schimbe bateria sau eventual sami dea alta baterie pe bani, cind iam intrebat cit ma costa reparatul au zis ca nu se poate repara sau sami deie in schimb bateria, ok pina aici nu am zis nimica dar inainte sa ies din service leam spus ca am la mine 100$ si imediat sa-u si hotarit sa ma ajute ca sa rezolva, ce nu face omul pt bani si leam intors spatele si miam vazut de drumul meu iar cu chestia asta leam dat teapa si lea parut rau ca au pierdut un client

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.