Bani pe net Castigul cu Adfly (Linkvertise) pe Romania sa dublat

Adfly este un site de shortlink, scurtarea unui link, prin vizualizarea unei reclame pentru 5 secunde. Marea majoritate cunoasteti sistemul, dar pentru cei care nu stiu, orice link pe care il postati pe orice site, comentariu, facebook, prescurtat prin Adfly, va aduce un beneficiu in timp.

Eu folosesc acest sistem pe ProgramePC.com, de ceva timp, dar in mare pana in luna octombrie nu castigam decat 0.40 -0.60 $ la o mie de accesari pe link, adica un CPM (cost pe mia de afisari) de 0.40-0.60 $, in luna decembrie, acest CPM a urcat la 1.05$, asta inseamna ca la mia de afisari am castigat 1.05$.

Pentru cei care posteaza pe facebook linkuri si au o lista mare, iar informatia este „tare”, pot face 500-1000 e afisari doar cu un singur link, adica in jur de 1$ intr-o zi cu un singur link, la 2-3 linkuri bune, pot fi 2-3$ pe zi, intr-o luna ajungeti la 60-90$, deci in 2 luni va schimbati telefonul. Nu e mult, dar este ceva.

Adica daca tot postati linkuri pe facebook, comentati pe site-uri sau forumuri, macar o sa ramaneti si cu un profit din aceasta actiune, rapind celui care aceseaza linkul doar 5 secunde. Ceea ce nu am luat in calcul, aceste linkuri vor fi accesate mereu, nu doar in ziua in care postati, in timp veti avea din ce in ce mai multe linkuri, iar incasarile din ce in ce mai mari.

Eu am in medie, 200 de afisari pe zi, adica in jur de 20 centi pe zi, nu e mult, dar aceste linkuri sunt facute de acum 1 an si ele inca produc si acum fara sa intervin cu ceva. Daca ar fi mers cu un CPM ca acum, profitul meu ar fi fost dublu (400$).

Oricum nu conteaza, numai ca situatia de acum este mult mai buna si mai plauzibila, pentru a castiga un ban pe net, fara sa investim prea mult timp, adica 3 secunde ca sa scurtam un link.

Platile pe AdFly se fac lunar prin cont PayPal daca depasiti limita de 5 $, ca sa nu va mai puneti intrebarea daca plateste, pot sa va spun ce plateste 100%.

Stiu ca nu e mult, dar mai ales cei care au siteuri, pot folosi aceasta metoda cu siguranta. Si asa cum am mai spus cei care se ocupa cu facebook si pierd pe acest site foarte mult timp, e o posibilitate mare daca stiti sa gestionati aceste linkuri.

Puteti sa va inscrieti aici: AdFly

Adfly a devenit acum publisher.linkvertise.com

12 comentarii la „Bani pe net Castigul cu Adfly (Linkvertise) pe Romania sa dublat”

 1. Daca respectivul foloseste adblock?

  Răspunde
 2. @Alexandru
  Tot va trebui sa astepte cele 5 secunde.
  Dar cati folosesc ?
  Cateodata aceste reclame chiar folosesc cand vrei sa cauti ceva.
  Si in special vei gasi un produs 100%, firmele nu investesc bani sa fac reclama la un produs fake.

  Răspunde
 3. Si pe facebook cum pun link-ul? Trebuie ca respectivul sa dea click pe link-ul AdFly? Sau va aparea automat? Imi poti expica mai detaliat?

  Răspunde
 4. Linkul va arata sub aceasta forma: http://adf.ly/vofM4

  Pe forumuri, blog, se poate ascunde linkul.
  Oricum marea majoritate stie ca este o scurtare a linkului. Dar va ajunge unde vrea.
  Mai poti pune si altfel linkul:
  codul tau plus link:
  http://adf.ly/3396842/programepc.net
  unde 3396842 este id-ul tau adfly
  Cu aceasta schema nu trebuie sa mai intri pe site sa mai scurtezi linkul.

  Răspunde
 5. De exemplu vreau sa fac o pagina de facebook special pentru acest lucru cu clipuri funny. Il pot pune in asa fel ca atunci cand vreun utilizator vrea sa vada clipul sa fac bani? Sau trebuie neaparat sa dea click pe link?

  Răspunde
 6. @Alexandru
  Trebuie sa dea click pe link.

  Răspunde
 7. Salutare Baieti!

  Detin un e-book despre cum sa faci bani cu adfly!

  Metoda este una folositoare!
  Cine il vrea?

  Răspunde
 8. Cred ca este ceva asemanator cu tiny url sau go. diferenta e ca la asta ai un castig.

  Răspunde
 9. @maryo100
  Este asemanator, numai ca 5 secunde trebuie sa astepti pe un anume site (reclama), apoi apesi pe un buton pentru redirectionare. Si da intradevar poti face si bani.

  Răspunde
 10. ar fi foarte bine sa fie asa

  Răspunde
 11. Sunt perioade si perioade, incearca si ai sa vezi, de platit plateste 100%.

  Răspunde

Lasă un comentariu