Sari la conținut

Colet Recomandata cu Posta Romana International Pret

Acum putem sa stim cat ne costa un colet sau Recomandata cu Posta Romana International, pentru ca Posta Romana a intrat in randul lumii facand un update major sitelui personal. Un calculator de tarife nationale si internationale a fost implementat cu succes. Nu credeam ca voi spune asta nicodata dar, „Bravo Posta Romana”.

In special este super ok pentru cei care trimit telefoane si tablete la garantie in China sau orice lucru de volum mic si greutate pana in 2 Kg. Folositi sistemul de recomandata internationala si nu va exprimati la posta ca vreti sa trimiteti un colet, costa aproape dublu sau chiar mai mult.

Folositi plicuri cu folie cu bule, puteti trimite de exemplu un telefon, doar telefonul, pentru ca nu este necesar sa trimiteti si restul de accesorii, asa ca, inveliti telefonul in folie cu bule daca aveti o cutiuta de carton micuta introduceti telefonul ambalat in cutiuta de carton apoi puneti-l in plicul cu bule.

Pentru ca un telefon ambalat astfel nu trece de 250 de grame pretul recomandatei poate fi de 21.7 ron cu destinatia China. Dar sa elaborez putin.

Recomandata cu Posta Romana International

O recomandata trimis in China, Prioritar, Recomandata, Post restant, si cu o valuare de 300 ron, costa:

  • + 50g-100g – 17.70 ron
  • + 100g-250g – 21.70 ron
  • + 250g-500g – 42.40 ron
  • + 500g-1000g – 70.90 ron
  • + 1000g-2000g – 124.90 ron
Pret colete internationale

Puteti folosi calculatorul pentru alte setari dar va sfatuiesc sa pastrati setarea „Recomandata”, care semnifica:

„Constă în oferirea unei garanţii forfetare împotriva riscurilor de pierdere, furt, distrugere totală sau parţială ori deteriorare a trimiterii poştale şi în eliberarea, la cerere, a unei dovezi privind depunerea la punctul de acces sau livrarea la destinatar. La prezentare se acordă număr de înregistrare şi se încasează tarif suplimentar (fix) pentru fiecare trimitere.”

Astfel veti primi si un numar de track, pentru a putea urmarii locatia coletului si pe care trebuie sa fie inmanat in cazul de mai sus, folosit la garantie, destinatarului (magazinului).

Acum este simplu cand ai informatia necesara, iar daca la posta au ceva de obiectat, le indicati adresele.

Calculator Recomandate Internationale.
Calculator Colete Internationale

Calculator Recomandate Nationale.
Calculator Colete Nationale

Cititi si Returnare la garantie telefoane – tablete China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.