DTS in AC3: Converter MKV pentru sunet DTS in AC3

Converter MKV pentru sunet DTS in AC3 este un mic program, pentru ai ajuta pe cei dintre voi care au nevoie de a converti un MKV care contine sunetul in format DTS si sa-l faceti in AC3!
In special pentru cei care vizioneaza filmele HD (mkv) pe LCD-uri sau plasme, care pot reda aceste filme de pe stikuri flash sau harduri externe, dar nu suporta sunetul sub format DTS.

Converter MKV pentru sunet DTS in AC3

Converter MKV pentru sunet DTS in AC3 va demuxa fisierul MKV, pentru a putea face conversia formatului audio DTS in audio AC3 si apoi a-l remuxa (recombina) video, audio si subtitrare intr-un fisier MKV.

Urmariti videotutorialul pentru informatii de folosire.

Toata conversia dureaza cam 10-15 minute.

Videotutorial – Young.Detective.Dee.Rise.of.the.Sea.Dragon.2013.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.mkv – 12,5 GB

Atentie
Este bine sa aveti formatata partitia in NTFS si sa aveti instalat codecuri „libav/ffmpge” In geneal este bun codecul K-Lite, adica eu acesta il folosesc si nu am probleme.

Download Convertor MKV pentru sunet DTS in AC3 – Sursa 1

Download Convertor MKV pentru sunet DTS in AC3 – Sursa 2

Download Convertor MKV pentru sunet DTS in AC3 – Sursa 3

DTS (Digital Theater Systems) este un format audio pe care unele companii de televizoare nu au cumparat licenta, de aceea acest format audio nu este redat de televizor. Din acest motiv la redarea filmultui este rdata doar imaginea iar sunetul nu se aude sau exista doar un zgomot pe fundal. AC3 (Dolby Digital) este un format audio uzual, dar daca filmul nu contine acesta banda audio in format AC3, nu veti avea sunet pe TV.

59 de comentarii la „DTS in AC3: Converter MKV pentru sunet DTS in AC3”

 1. Ariana
  Ar trebui sa inteleg ca nu merge videoclipurile, in browser, pe youtube. Si nu ai nici sunet. Dar in sunet pe pc ai adica cand redai o melodie sau un film cu un player.
  Reinsteleaza browserul si driverul de sunet. Dar nu stiu situatia corecta, pe care o ai.

  Răspunde
 2. Ba merge ca e sub 50!@@$

  Răspunde
 3. Salut . O mica problemuta sa zic asa, am si eu. Folosesc converterul merge fara nicio problema, dar la fel nu am subtitrare. Cand intru in folderul de unde ii dau play, nici macar nu apare desi au aceleasi nume.(Filmul cu subtitrarea). Am incercat si prin setari, nu am gasit nimic nicaieri. O rezolvare va rog…

  Răspunde
 4. Am rezolvat. Am schimbat din srt in sub si a mers.

  Răspunde
 5. Perfect Alex, la mine a mers fara schimbarea extensie, dar e bine de stiut.

  Răspunde
 6. poti sa faci un programel care sa transforme audio.dts in audio.ac3 folosind Decoder de la ArcSoft deoarece este cel mai bun DTS decoder si un Encoder bun AC3 ? fara demux si remux al fisierelor mkv, ma intereseaza strict dts to ac3

  Răspunde
 7. In primul rand, multumesc pentru program, merge excelent, viteza de remuxare e defapt viteza de copiere a propriului HDD,SSD (10GB in 6 min pe SSD in cazul meu)

  La treaba cu: Nu merge subtitrarea problema am intampinato la un TV LG 42LN5400 cand am remuxat un mkv care avea subtitrarea inclusa, am probat acelas clip pe TV Samsung 40ES6100 si afisa subtitrarea. Am rezolvat problema remuxand doar mkv-uri cu subtitrare externa.

  Răspunde
 8. Respect si multumiri.Simplu si rapid ..

  Răspunde
 9. unde e linkul de download? 😐

  Răspunde
 10. Sus in articol…. l-am facut mai mare acum.

  Răspunde
 11. Salut, multumesc pentru acest program. Am reusit conversie cu succes din dts in ac3 pentru mai multe *.mkv, dar intampin o problema la acele filme care vin cu „sonorul”in mai multe limbi….din pacate programul alege singur „limba”pe care sa o emuleze…si ramane doar aia dupa emulare. Exemplu film cu franceza si engleza, a emulat doar franceza…la subtitrari, la fel… cum pot alege eu care „limba”sa fie emulata? Multumesc.

  Răspunde
 12. @Alexandru
  Cand o sa am timp am sa aplic si acest filtru, dar e ceva munca si sincer nu o sa fie prea recent, o sa ma gandesc sa preia automat EN, dar ce te faci daca filmul e in rusa si franceza… o sa ma mai gandesc. NU am decat un laptop si urasc sa lucrez pe el.
  Acasa pe PC e alta mancare de peste, dar prin tari straine nu facem mofturi…, doar ca nu prea ma mai atrage sa lucrez.

  Răspunde
 13. Excelent. Un sincer multumesc.
  Acum convertesc la nesfarsit, nu ma pot opri. Am o adevarata „foame” dupa ce ani de zile m-am chinuit cu tot felul de programe.

  Răspunde
 14. Haha…Iar eu de ani de zile am postat asta…Chiar și pe vechiul site.

  Răspunde
 15. @criss266 Salut. Exista posibilitatea ca acest programel sa converteasca sunetul dts in ac3 si apoi sa il adauge aceluiasi fisier video? Adica sa nu mai creeze inca un fisier video cu audio modificat, ci sa obtin la final acelasi fisier video dar cu 2 trackuri audio: dts si ac3? Mi-ar fi de mare ajutor sa reusesc asta! Multumesc frumos!

  Răspunde
  • O sa incerc sa compilez asta dar abia in Decembrie. Nu am sanse in aceasta luna sunt prea ocupat.

   Răspunde

Lasă un comentariu