Cum sa comanzi produse din China SUA non-UE

Toti  vrem sa stim cum sa comanzi produse din China SUA sau state non-UE, dar sa ne ferim de birurile nesimtite impuse de stat, mai precis de cei 24% taxa pe capitalism, intitulata „TVA”.

Acum aproximativ 2 ani am reusit sa distribui online sistemele de ocolire a-l acestui TVA dar si a taxelor vamale acolo unde legea o cere. In scurt, acestea fiind transportul produselor cu urmatoarele firme de curierat: PostNL, Deutsche Post, Sweden Post si inca 2 mai necunoscute.

Acest sistem a tinut timp de 1 an, specificand in acelasi timp ca sistemul poate cadea in orice moment. Atunci cand cineva de sus doreste asta, sau cand cineva din Posta Romana va dori sa descifreze acea eticheta galbena pe care era/este scris un paragraf in care este evidentiat nesupunerea la libera trecere vamala.

Aici fiind vorba de Articolul 9 si 10 din Tratatul de instituire a Comunității Economice Europene.

Toata lumea era multumita pentru ca, coletele ajungeau la posta de cartier si nimeni nu platea TVA si taxe vamale.

Cum sa comanzi produse din China

Mii de comentarii cu informatii s-au scurs pe acest site, dar cand totul a murit, o anumita ramura a acestui sistem de shopping din China in special, au fugit pe alte forumuri, blamandu-ma si injosindu-ma in toate felurile.

De la anagramat pana la nenorocit, pentru ca am facut public acest sistem si acum ei nu mai pot cumpara sau nu mai pot face afaceri, etc. Nu am raspuns la nici un astfel de atac, nu era cazul, dar am fost putin ofensat:

Ajuta-l sa se ridice deasupra ta si vei fi primul calcat in picioare.

Asa ca, o alta posibilitate de continuitate a sistemului de ocolire a platii taxelor vamale, este alegerea curieratului prin Hungary Post (Hungarian Post)„, spun asta pentru ca sistemul Hungary Post a fost testat de 2 ori de mine si a functionat impecabil.

Nu preluati ca idee de 100%, pot exista si exceptii, dar sistemul acesta a exclus acea eticheta galbena de pe colet, astfel Agentii Vamali sunt cam in imposibilitatea legala sa taxeze un astfel de produs.

Cei care au frecventat acest blog, stiu din comentarii de acest sistem de curierat Hungary Post, dar de ce sa beneficieze doar unele persoane si nu toti ca si pana acum.

Stiu ca voi fi din nou apostrofat din nou pentru aceasta interventie, dar sa fie sanatosi.

Sa imi lasati comentarii cu magazine care trimit prin Hungary Post:

Daca nu vedeti specificat curierul HungaryPost, in formularul de comanda, atunci iesiti din pagina si reintrati pe versiunea de mobil, folosid adresa: m.gearbest.com

Update – IMPORTANT
NU mai cumparati de pe acest site – Gearbest COM sau NET- SCAM – Magazinul real a fost inchis.

306 comentarii la „Cum sa comanzi produse din China SUA non-UE”

 1. Salut. Vreau sa cumpar un TV box plus niste accesorii din China, de pe Gearbest pt ca imi ofera posibilitatea de a plati prin Paypal. Am incercat sa cumpar aceleasi produse de pe Aliexpress,dar vanzatorii nu au vrut sa imi ofere posibilitatea de a plati prin Paypal. Deci, la Gearbest pt o comanda de aprox 90$ am 2 variante de transport(exceptand cele express): Netherlands Registered $0.00 15-28 business days vs Sweden Registered $0.63 15-28 business days.

  Tinand cont ca amandoua au acelasi timp estimat de livrare, care este cea mai buna varianta? Mai pot ajunge la posta de cartier(in 2015 cand am achizitionat un telefon de pe Pandawill, cu ajutorul vostru, am primit comanda la posta de cartier, livrata prin Post NL sau TNT Post, nu mai tin minte exact). Multumesc.

  Răspunde
  • Alege PostNL, esti cat mai sigur ca ajunge, eu cu Sweden am avut probleme mari dar si alti.
   In privinta destinatiei, depinde de cei de la Posta vamala, daca il arunca pe circuitul postei romane sau cea vamala nu se stie exact criteria inca mai scapa colete direct la posta de cartier, acum mai este si de noroc.

   Legal… trebuie sa ajunga la posta vamala unde trebuie să-i platesti tva-ul.

   Răspunde
 2. Multumesc mult pentru raspunsul rapid.

  Răspunde
 3. Salutare. Doresc sa achiziționez un telefon de la chinezi (Banggood). Cu puțin mai mult noroc, sper sa prind tot ce vreau sa comand undeva la maxim 550$, sper ca mai puțin. Din cate am citit pe net, taxa vamala ar veni undeva la 100$ si ceva. Se poate ocoli?

  Răspunde
  • Daca ai pe cineva in Anglia se poate ocoli, daca nu mai greu dar sperante exista. Acum depinde si de vamesul din orasul tau.

   Răspunde

Lasă un comentariu