Daca ti-ai descoperit scopul in viata succesul te va urma cu siguranta

De multe ori ne intrebam care este scopul in viata sau ce trebuie sa facem in viata astfel sa ne fie mai bine. Raspunsul este simplu, scopul nostru in viata este sa ne descoperim pe noi insine. Cand ne nastem fiecare dintre noi are un talent, un har sau chiar o misiune pe acest pamant.

Nimeni nu intra in aceasta lume intamplator totul se intampla cu un scop, pana si orice insecta are rolul ei pe pamant. Totul este un ciclu continu care ajuta la dezvoltarea si echilibrul ecosistemului.

  Omul supranumit piesa de rezistenta a pamantului 

Orice om are un talent, un har, o misiune. Majoritatea oamenilor isi descopera toate aceste daruri la o varsta foarte frageda, dar sunt si oameni care le descopera pe parcursul vietii.

Aceste daruri date de Dumnezeu fiecarui copil la nastere este practic arma noastra in viata. Mai mult de atat cine stie sa-si foloseasca cu intelepciune darul se poate intretine din asa ceva.

Scopul in viata este sa ne descoperim talentul, sa descoperim ce ne face fericiti si ce stim noi sa facem cel mai bine. Este foarte adevarat ca nu putem fi toti la fel chiar daca avem aceleasi talente. Exemple: o super voce, as in medicina, un profesionist in prelucrarea lemnului sau confectionand obiecte din sticla sau un bijutier remarcabil  si lista poate continua…

De multe ori omitem un lucru chiar daca avem aceleasi talente unul din noi este mult mai bun. Stiti de ce? Pentru ca Dumnezeu daruieste omului doar cat poate duce. Fiecare din noi este atent selectionat in functie de: caracter, genetic, familie. Daca ne uitam in jurul nostru vom descoperii ca cei mai talentati oameni sunt cei care provin din familii sarace. Pentru ca exemplele bune de urmat sunt de la cei saraci, devenind ceva in viata datorita talentului, daruit de Dumnezeu.

Succesul te va urma oriunde te vei afla 

Nu conteaza cine esti sau ce nume porti sau din ce familie te tragi daca ti-ai descoperit scopul in viata. Asta insemnand: a dansa, canta, picta, confectiona lucruri din lemn, sau materiale textile, a construi orice, a ajuta oameni, a vorbii altora prin poezie, poveste si lista poate continua… succesul te va urma. Multi oameni se intretin datorita talentului lor, deoarece fac cu placere si daruire aceasta activitate, iar succesul nu intarzie sa apara.

Scopul in viata

Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine si sa iti urmezi talentul pe care tu crezi ca l-ai descoperit la tine. Deoarece la un moment dat vei reusi sa te intreti din talentul tau. Iar viata ti se va parea mult mai usoara deoarece faci lucruri cu placere, faci lucruri la care te pricepi cel mai bine !!

Un comentariu la „Daca ti-ai descoperit scopul in viata succesul te va urma cu siguranta”

Lasă un comentariu