Sari la conținut

De ce ar trebui sa ne mutam la tara

       De ce ar trebui sa ne mutam la tara ? Este intrebarea care a inceput sa-i urmareasca pe multi oameni in special pe tineri.
 
Raspuns simplu din cauza vremurilor in care traim. Multi dintre noi incercam sa ne refugiem acolo unde credem ca ne va fi mai bine. Vremurile din ziua de astazi ne imping sa facem multe lucruri necugetate cu sau fara voia noastra.
 
Sa ne inecam amarul in bautura, sa apelam la jocuri de noroc in speranta de a castiga bani mai usor si rapid, sa nu ne mai intelegem cu partenerul de viata, sa ucidem, sa furam si lista poate continua.

       Atunci pentru ce sa trecem prin toate acestea, vorba aceia doar o viata avem si nu ne permitem alta. Daca dam putin timpul inapoi in trecut si ne gandim la viata bunicilor la tara. Parca erau mai fericiti, mai plini de viata, mai sanatosi, aveau de toate (sau stiau sa se multumeasca cu mai putin), noi de ce nu am fi asa?!

Ce ne tine sa batem pasul pe loc, ce sta in calea fericirii noastre, cine ia decizii in locul nostru ? Altii care sunt mai slabi de ingeri ajung si la deces motivul poate fi boala grabita de stres, gelozie in dragoste, datorii colosale la stat, banci sau concedierea de la locul de munca.

Sa ne mutam la tara ?

Viata la oras este foarte grea, plina de stres si foarte costisitoare mai ales atunci cand esti platit pe minimum de economie este chiar un calvar.

Gandurile sunt ampreta stilului nostru de viata.

De ce ar trebui sa ne mutam la tara

       Dragul meu cititor, da tu, ce citesti aceste randuri, da tu, nu uita ca tu esti singurul si unicul care poate lua decizii pentru viata ta si nu lasa pe altii sa decida in locul tau, sa te conduca.

 

Orice persoana este libera sa gandeasca si sa faca ce vrea cu viata sa, dar un lucru il stim sigur  traim intr-o societate in care parerile sunt impartite. De aceea este bine sa fim buni ascultatori si sa punem in practica ideile care se muleaza asupra vietii noastre !!!

De ce ar trebui sa ne mutam la tara – De la oras la tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.