Sa ne mutam la tara ? De ce ar trebui sa ne mutam

Sa ne mutam la tara ? De ce ar trebui sa ne mutam la tara ? Este intrebarea care a inceput sa-i urmareasca pe multi oameni in special pe tineri.

Raspuns simplu, din cauza vremurilor in care traim. Multi dintre noi incercam sa ne refugiem acolo unde credem ca ne va fi mai bine. Vremurile din ziua de astazi ne imping sa facem multe lucruri necugetate cu sau fara voia noastra.

Sa ne inecam amarul in bautura, sa apelam la jocuri de noroc in speranta de a castiga bani mai usor si rapid, sa nu ne mai intelegem cu partenerul de viata, sa ucidem, sa furam si lista poate continua.

Atunci pentru ce să trecem prin toate acestea ? Vorba aceea, doar o viață avem și nu ne permitem alta. Dacă dăm puțin timpul înapoi în trecut și ne gândim la viața bunicilor la țară, parcă erau mai fericiți, mai plini de viață, mai sănătoși și aveau de toate (sau știau să se mulțumească cu mai puțin). Noi de ce nu am fi așa ?!

Nu ne ține să batem pasul pe loc. Ce stă în calea fericirii noastre ? Cine ia decizii în locul nostru ? Alții care sunt mai slabi de îngeri ajung la moarte. Motivul poate fi boală grăbită de stres, gelozie în dragoste, datorii colosale la stat, bănci sau concedierea de la locul de muncă.

Sa ne mutam la tara ?

Viata la oras este foarte grea, plina de stres si foarte costisitoare mai ales atunci cand esti platit pe minimum de economie este chiar un calvar.

Gandurile sunt ampreta stilului nostru de viata.

De ce ar trebui sa ne mutam la tara
De ce ar trebui sa ne mutam la tara

   Dragul meu cititor, da tu, ce citesti aceste randuri, da tu, nu uita ca tu esti singurul si unicul care poate lua decizii pentru viata ta si nu lasa pe altii sa decida in locul tau, sa te conduca.

Orice persoana este libera sa gandeasca si sa faca ce vrea cu viata sa, dar un lucru il stim sigur  traim intr-o societate in care parerile sunt impartite. De aceea este bine sa fim buni ascultatori si sa punem in practica ideile care se muleaza asupra vietii noastre !!!

De ce ar trebui sa ne mutam la tara – Sa ne mutam la tara ? De ce ar trebui sa ne mutam

Un comentariu la „Sa ne mutam la tara ? De ce ar trebui sa ne mutam”

Lasă un comentariu