Delta Dunarii Destinatia de vara

 

Delta Dunarii este o destinatie turistica care se adreseaza in mare parte oamenilor pasionati de : natura, biologie si pescuit.

Ce este de vazut in Delta Dunarii

In prim plan avem : plimbari cu barca pe superbul brat Sulina, unde natura isi face simtita prezenta datorita padurilor magnifice.

Observarea ecosistemului acvatic : aici protagoniste le avem pe pasarile de diferite specii, rezidente ale acestui superb colt de rai numit Delta Dunarii.

Practic cu ajutorul barcii reusesti sa intri in habitatul lor unde peisajul este dea dreptul mirific.

Sa vezi mii de pasari asezate pe apa verde ca smaraldul, tot felul de alge formate in insulite pentru pasari , nuferi albi, galbeni care nu ai cum sa nu ii iubesti. Din propria experienta va spun ca te simti ca intr-o gradina magica.

 

Delta Dunarii

– Pescuitul l-am lasat special la urma, da Delta Dunarii este ,, MAMA PESTILOR ” 100% naturali. In sezonul cald se prinde peste din abundenta nici nu ai timp sa fumezi o tigara mai ales daca arunci si putina momeala.

Daca esti pasionat de pescuit si alegi sa vi in vacanta in Delta Dunarii afla de la mine ca ai tras lozul castigator.

Delta Dunarii

 

Pensiuni superbe

Delta Dunarii este mare, plina de pensiuni superbe si pentru buzunarul ,,orcui” .ex: vrei la o pensiune mai retrasa si de lux platesti mai mult.
Daca alegi o pensiune mai simpla cat dai atata face pana la urma mergi in Delta pentru natura.

Vreau sa mentionez ca  Delta Dunarii nu este o locatie de turism tocmai ieftina chiar foarte scumpa
dar daca alegi sa te cazezi la pensiuni cu mancare proprie esti mai castigat.

Delta Dunarii
La peste

Acest aspect ramane la atitudinea dumneavoastra daca alege-ti sa va procurati singuri hrana ( adusa de acasa sau cumparata de la magazinele din apropierea Deltei.

Va garantez ca se merita efortul macar o data in viata sa pasesti in paradisul Romanesc.
Eu am mers, am mers pana m-am mutat de tot in acest paradis Romanesc si tu poti face asta daca esti pasionat 100% de natura si de pescuit !!!!

Delta Dunarii
Cu bacul pe bratul Sfantul Gheorghe

 

Delta Dunarii Romania

Delta Dunarii este o destinație de vară populară în România, datorită peisajelor pitorești și bogatei biodiversități. Aici, turiștii pot petrece timpul observând o varietate de specii de păsări și animale, precum și plimbându-se cu barca prin canalele și lacurile deltei. Una dintre cele mai populare activități în Delta Dunării este observarea păsărilor, deoarece aici se găsesc peste 300 de specii de păsări.

De asemenea, turiștii pot observa mai multe specii de animale, precum vidre, nutrii, șerpi și broaște țestoase. Delta Dunarii este, de asemenea, o destinație ideală pentru pescuit, deoarece apele sale sunt bogate în pești precum știucă, crap, caras și somn. Turiștii pot închiria barci și echipament de pescuit, precum și să se bucure de pescuitul la mal.

În plus, Delta Dunarii oferă și o gamă variată de sporturi acvatice, cum ar fi canoeing, kayak și windsurfing. Turiștii pot face excursii pe apă și vizita numeroasele sate pescărești din zonă. Pe lângă activități în aer liber, Delta Dunării are, de asemenea, o istorie și cultură bogată.

Turiștii pot vizita mănăstirile și bisericile vechi, precum și să exploreze satele tradiționale. În concluzie, Delta Dunarii este o destinație de vară ideală pentru toți cei care doresc să petreacă timpul în mijlocul naturii, să observe viața sălbatică și să se bucure de activități în aer liber.

3 comentarii la „Delta Dunarii Destinatia de vara”

Lasă un comentariu