4K Action Camera Elephone EleCam Explorer Elite

Cu Elephone 4K Action Camera puteti sa faceti in sfarsit acele fotografii instantanee, pe care de foarte multe ori le stergeti de pe telefonul mobil. Pentru ca imaginile in miscare lasa urme deranjante de blur si multa ceata, ceea ce nu da bine intr-o fotografie de colectie.

4K Action Camera

Asa au fost inventate astfel de device-uri, pentru filmat si fotagrafii in miscare (action camera). Nu spun ca si alte dispozitive nu pot face astfel de imagini, numai ca acestea sunt concepute sa fie mici, dar si foarte ergonomic de lucrat cu ele si foarte rapid.

In drum spre piata se indreapta noua action camera de la EKEN Ultra HD 4K, la un pret mult mai bun.

Caracteristici principale:

Cu chipset TK96660 cu performanțe îmbunătățite pe deplin, permite să înregistrați în mod convenabil video 4K și a  captura scene in mișcare cu mare viteză.
Suporta Conexiune WiFi : Operarea prin intermediul aplicatiei pentru a face control de la distanță cu ușurință, putand sa examinați și să partajați clipuri video cu prieteni.

Camera este de 12MP, capturare dinamica, înregistrare video 4K și o imagine stop-cadru la 60fps vă aduce o calitate clară și vie, cu un unghi de 170 grade.

Un unghi larg asigură o vizibilitate excelentă și păstrează scena mai realista.
Built-in giroscop: Stabilizarea electronică a imaginii va reduce considerabil mișcarea camerei foto și vibrațiile, în scopul de a obține fotografia perfectă cu functia Slow Motion.

Noi moduri de fotografiere pe timp de noapte.
Camera este rezistenta la apa:  cu performanță impermeabila (30m) este utilizat pentru Explorer.

Info pret – EKEN Ultra HD 4K

Update – IMPORTANT
NU mai cumparati de pe acest site – Gearbest COM sau NET- SCAM – Magazinul real a fost inchis.

Lasă un comentariu