Sari la conținut

Hack Windows7 Control Panel intr-o singura fereastra

Pentru cei care nu vor sa se rataceasca prin toate setarile lui „Control Panel”, exista un mic hack, care va pune la dispozitie toate setarile din Contro Panel, intr-o singura fereastra. Astfel fiind mult mai usor de accesat o anumita setare, pe care dorim sa o abordam.

Am facut un videotutorial pentru a evidentia multitudinea de setari accesate dintr-o singura fereastra.

Codul pentru titlul „MENU.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}”

Eu am ales „Menu”, dar voi puteti pune orice cuvant doriti.

Cei de la Microsoft ar fi trebuit sa lase la suprafata astfel de setari, ca fiecare sa isi aleaga propiile optiuni in vederea manevrari PC-ului, oricum se vede ca le place sa se complice foarte mult, acesta ipoteza, mai bine zis fapt, s-a vazut forte bine pe versiunea Windows 8, la care au incercat sa dea peste cap un sistem de operare gen windows 7.

Sincer daca Windows 8 ramane la stadiul in care se afla, pentru un user novice, nou in materie, i se va parea o intreaga inginerie manevrarea sistemului de operare.

Si stiti la ce ma refer, scoteti mouse-ul si incercati sa operati sistemul, merge sigur dar ati ramane exact cu impresia unui user nou pe Windows 8.

Mai vedem noi ce o mai fi…

5 comentarii la „Hack Windows7 Control Panel intr-o singura fereastra”

  1. Da. Asta e pentru aia care nu stiu exact ce sa caute prin panoul de control. Eu nu-l mai folosesc de cand win7 RTM. Casuta de search e mult mai rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.