Hack Windows 7 Control Panel intr-o singura fereastra

Pentru cei care nu vor sa se rataceasca prin toate setarile lui „Control Panel”, exista un mic hack, care va pune la dispozitie toate setarile din Contro Panel, intr-o singura fereastra. Astfel fiind mult mai usor de accesat o anumita setare, pe care dorim sa o abordam.

Codul pentru titlul „MENU.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}”

Acest cod reprezintă un shortcut (sau o scurtătură) pentru o opțiune ascunsă în Windows, numită „GodMode” (Modul Dumnezeu). Această opțiune permite accesul rapid la o varietate de setări și opțiuni de sistem, organizate într-un singur loc. Pentru a crea acest shortcut, urmați acești pași:

1. Faceți clic dreapta pe desktop și selectați „New” (Nou) -> „Folder” (Dosar).

2. Copiați și lipiți următorul cod ca nume de dosar: MENU.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

3. Apăsați Enter pentru a salva numele și a crea dosarul.

4. Faceți dublu clic pe dosar pentru a accesa Modul Dumnezeu și a explora opțiunile disponibile.

Eu am ales „Menu”, dar voi puteti pune orice cuvant doriti.

Cei de la Microsoft ar fi trebuit sa lase la suprafata astfel de setari, ca fiecare sa isi aleaga propiile optiuni in vederea manevrari PC-ului, oricum se vede ca le place sa se complice foarte mult, acesta ipoteza, mai bine zis fapt, s-a vazut forte bine pe versiunea Windows 8, la care au incercat sa dea peste cap un sistem de operare gen windows 7.

Sincer daca Windows 8 ramane la stadiul in care se afla, pentru un user novice, nou in materie, i se va parea o intreaga inginerie manevrarea sistemului de operare.

Si stiti la ce ma refer, scoteti mouse-ul si incercati sa operati sistemul, merge sigur dar ati ramane exact cu impresia unui user nou pe Windows 8.

Mai vedem noi ce o mai fi…

5 comentarii la „Hack Windows 7 Control Panel intr-o singura fereastra”

  1. Da. Asta e pentru aia care nu stiu exact ce sa caute prin panoul de control. Eu nu-l mai folosesc de cand win7 RTM. Casuta de search e mult mai rapida.

    Răspunde
  2. frumos .. ceva simplu si de ajutor … la mai multe criss

    Răspunde

Lasă un comentariu