Hidroelectrica: Cum sa primesti facturile restante

Deși Hidroelectrica a reușit să se mai recupereze din perioada facturilor întârziate, încă sunt multe locuri de consum, care nu au fost facturate de peste 1 an de zile. Există o eroare în sistemul lor de facturare al clienților care au făcut contract în primele 6 luni ale anului 2022.

Mulți clienți de laHidroelectrica încă se plâng că au peste un an de zile de când nu au primit o factură, deși își trimit indexurile lunar. Dar eu vă relatez cum am reușit să primesc 7 facturi odată fără bătăi de cap, dar cu o perseverență decentă.

Contactare deficitară Hidroelectrica

Am încercat să sun la relații cu clienții Hidroelectrica, fără rezultat, am trimis mail la toate cele 3 adrese, inclusiv la „sold”. Singurii care mi-au răspuns au fost cei de la Sold, dar au spus că nu se ocupă cu procesul de facturare, doar cu problemele sodului din facturi și mi-au precizat să folosesc celelalte cai de sesizări. O făcusem deja și nu avusesem nici un rezultat.

Așa că am decis să trimit un mail săptămânal cu datele de indentificare și problema nefacturarii. Ultima factură fiind pe mai 2022. Am vrut să fiu și decent, să nu încarc sistemul doar cu problema mea, mai sunt și alții, așa că acest mail l-am trimis timp de 3 ori, odată pe săptămâna.

Așa că pe 16, luna aceasta am primit 7 facturi odată, pentru tot anul 2022, adică și pe decembrie inclusiv. Mai cu estimări, mai cu citiri, dar sunt undeva aproape de adevăr cu indexul, nu este o diferența mare.

Detalii sesizare

Incercati sa furnizati toate datele de refetinta in e-mailul ( formular.client@hidroelectrica.ro ), nume, adresa, POD, ultimul index, precum si ultima factura pe care ati primit-o. Ma refer la luna facturarii, nu luna in care ati primit ultima factura.

Facturare Hidroelectrica

Așa că celor care aveți probleme cu nefacturarea la Hidroelectrica, aplicați acest sistem zic eu decent, de sesizare, fără să încărcați sistemul, dar totusi să fiți și auziți, pentru că se pare, preluarea contractelor mai vechi în noul sistem este ori haotică, ori cu probleme. Iar acestea se vor rezolva cu adevărat doar dacă le sesizați la Hidroelectrica, pentru că nici ei nu știu de ele dacă sistemult de facturare deficitar nu le arată că sunt aceste probleme.

Așa am ajuns și eu în rândul lumii, al clienților Hidroelectrica, în sistemul de facturare, pentru că eram unul dintre copii pierduți.

Lasă un comentariu