Sari la conținut

La Bidvertiser se poate castiga 1.15$ din 0 clikuri

Am fost uimit in ziua cand am vazut ca la Bidvertiser se poate castiga 1.15$  fara nici un click, haha, e de ras, iar in contul Google Adsense ieri erau 2 clickuri cu 1 eurocent, tare nu !!!???

Pe ProgramePc.com detin reclame de la Bidvertiser, iar pe acest blog, dupa cum se vede am reclame de la Google Adsense, cu care luna aceasta am reusit sa strang fabuloasa suma de 1,03 €, aceasta suma fiind cumulata cu ajutorul a 32 de clickuri.

Au fost si vremuri cand scoteam peste 100$ pe luna din Adsense, dar asta nu se mai intampla niciodata, doar la un trafic mare, ceea ce nu se va intampla prea curand, avand in vedere timpul pe care il pot dedica scrisului.

Bidvertiser

Referitor la platile de la Bidvertiser am scris in acest articol: Alternative Adsense ADS Google | Bidvertiser , cred ca la inceputul luni voi pune reclame de la Bidvertiser si am sa tin tot o luna sa vad diferenta.

Bidvertiser

 Stiind ce a fost Google Adsense odata, ma lasa foarte rece, de cum a putut ajunge, e criza si la ei, sau adverstierii au o problema imensa cu bani pe care ii platesc, pentru reclama ?

Bidvertiser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.