Mkv DTS HD Master Audio in AC3 (DTS 6.1 DTS 7.1) – 1 click

Mkv DTS HD Master Audio in AC3 – Cand rulati un film mkv, de pe un stick sau un hdd extern, aveti situati cand sunetul nu se aude, sau coloana audio este doar cu comentrarii, adica unul sau mai multi comenteaza peste sunetul filmului. Asta inseamna ca filmul are coloana sonora in formatul DTS iar televizorul nu suporta acest format, redand doar acele comenturi pe care le intalniti in format ac3, sau nu se aude nimic.

Pentru televizoarele care nu suporta formatul audio DTS, in special televizoarele LG, care nu au licenta pentru decodarea sunetului DTS si redati cu player-ul televizorului, atunci filmul trebuie putin modificat si ma refer la coloana sonora care trebuie convertita din DTS / DTS HD / DTS Master Audio in ac3 (5.1), astfel toate televizoarele se descuraca cu acest format.

Am mai scris deja in acest articol cum se poate converti sunetul DTS in AC3-mkv dintr-un film mkv.

Totusi filmele blu-ray sau unele variante de filme mkv, detin formatul audio DTS HD sau DTS MA (Master Audio) cu 7 sau 8 canale distribuite in forma (6.1 sau 7.1). Aceste formate nu se pot converti cu softul pe care l-am amintit putin mai sus – (DTS in AC3-mkv).

Am compilat un alt soft cu care poti face convertirea tuturor MKV-urilor indiferent de formatul DTS ( DTS 5.1 / DTS HD 7.1 / DTS Master Audio 6.1), folosind decodorul DTS de la Arcsoft.

Dupa ce instalati Mkv.DTS-HD-MA.to.AC3.by.criss266, pe care il rulati doar o singura data, puteti oricand converti filmele mkv cu DTS, doar cu un simplu „drag and drop”, spun eu corelat cu un singur click, pentru ca mai simplu nu exista.

Sistemul de convertire suna cam asa: 

Se extrage sunetul DTS, se converteste in AC3, restul de coloane sonore se exclud, filmul si subtitrarile se folosesc cele originale fara a fi atinse, astfel fisierul final se compune din filmul si subtitrarile originale plus coloana sonora AC3. Marimea fisierului (filmului) rezultat va fi mult mai mica.

Am facut si un tutorial video pentru: Convertor MKV,  DTS MA Master Audio in AC3, Mkv DTS 6.1 in Ac3,  Mkv DTS 7.1 in Ac3, DTS HD in AC3.

Download – Mkv.DTS-HD-MA.to.AC3.by.criss266 – Mega

3 comentarii la „Mkv DTS HD Master Audio in AC3 (DTS 6.1 DTS 7.1) – 1 click”

 1. Excelent softul! M-am chinuit de mult timp cu diferite programe care nu-si faceau treaba cum trebuie sau altele care durau prea mult. Acesta isi face treaba foarte bine si repede, in 15 minute a fost gata. Multumim!

  Răspunde
 2. Salut, in primul rand multumesc pentru program. Am o intrebare in legatura cu programul, utilizeaza multicore sau doar single? Daca nu utilizeaza, ai putea sa-l faci sa utilizeze multicore pentru o conversie mai rapida? Intreb acest lucru pentru ca am vazut ca mie personal mi-a utilizat in timpul conversiei doar 17-18% din procesor, cu o utilizare de 80-90%, conversia s-ar face mult mai rapid. Pe mine m-ar ajuta enorm daca ai avea cum sa faci treaba asta, pentru ca tata e navigator, iar la compania la care este au niste servere de streaming pe toate navele si fiecare de pe tv-ul lui din camera se poate uita linistit la ce vrea. problema este ca doar membrii fondatori ai proiectului printre care si el au acces la aceste servere pt upload, de fiecare data cand se imbarca, uploadeaza pe serverul navei pe care este tot ce ma pune pe mine sa-i iau:)) marea problema e ca televizoarele din camere sunt samsung care nu suporta dts, prin urmare tot ce ii iau cu dts trebuie sa convertesc, cand ai 3-4tb de convertit, e foarte greu. Astept un raspuns chiar si in privat, multumesc!

  Răspunde
  • Când o să am timp o sa mă uit sa vad ce pot modifica. Totuși încearcă la setări PC și încearcă să dai toată puterea procesorului aplicației.

   Răspunde

Lasă un comentariu