Sari la conținut

Mouse click multiple | Mouse defect

Mouse click multiple – De doua zile, ma agaseaza mouse-ul cu click-uri multiple, adica la un click, se fac mai multe comenzi, doua sau trei comenzi. In browser se deschid 2-3 pagini odata, aceiasi pagina normal. In windows, aceiasi problema, e ca si cand windowsul a luat-o razna, zici ca totul este virusat.

Problema de mouse click multiple ‘u, poate avea mai multe cauze, driver defect, sau hardware, totusi pe partea hardware sunt 2 alternative a defectului, a pieselor sau a contactelor.

Este bine daca aveti un alt mouse, pentru a putea face un test, eu unul am avut un mouse pe USB, pe care il folosesc la laptop si care a mers perfect la test. Asa ca totusi ca sa nu arunc un mouse care mi se pare OK si de ce sa arunc 20 ron, pentru 5 minute, adica sa desfac un surubel si o picatura e spirt.

Reparare: Mouse click multiple ‘u | Mouse defect

  • Se ia una surubelnita, stea preferabil, se desface surubelul, caci unul are, de obicei, se deschide carcasa, puneti putin spirt in dopul sticlei.
  • Introduceti varful surubelnitei in spirtul din dop-ul sticlei de spirt si tineti surubelnita deasuprea contactorului, in asa fel incat spirtul de pe  tija surubelnitei sa ajunga pe contactor.
  • Repetati pasi de 2-3 ori pentru fiecare contactor in parte, in majoritatea cazurilor sunt 3 contactori.
    Montati mousul cu pasi invers demontarii si surfing placut, fara nervi.

Dupa aceasta operatie, normal, tot cu aceiasi surubelnita, apasati repetat pe partea mobila a contactorului, pentru a se curata in interior.

Introduceti varful surubelnitei in spirtul din dop-ul sticlei de spirt si tineti surubelnita deasuprea contactorului, in asa fel incat spirtul de pe  tija surubelnitei sa ajunga pe contactor.

Repetati pasi de 2-3 ori pentru fiecare contactor in parte, in majoritatea cazurilor sunt 3 contactori.

Mouse click multiple ‘u

Montati mousul cu pasi invers demontarii si surfing placut, fara nervi.

2 comentarii la „Mouse click multiple | Mouse defect”

  1. …asa…si oare mere si pentru a repara daca nu mere scroll-ul la mouse?! intreb ca sa stiu daca mai ”repar” sau ba :P..ca faza cu apasatul tare pe scroll si apoi rotire inainte inapoi ….zau ca nu mere la mine :D…si la unul din ele imi face click-ul normal.doar ca si-ar pierdut sunetul, si e cam aiurea ca fara el(sunet adica ) am senzatia ca nici nu am selectat 🙁 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.