NemoExpress: Firma de curierat dezastru

Astept un colet care vine cu NemoExpress, o firma de curierat cu multe probleme si cam putini  angajati, cred ca de bine ce sunt platiti sau poate condițiile. Oricum romanul uita de condiții daca este bine platit. Dar revenind la oile noastre NemoExpress, ieri dimineata am verificat numarul de track pentru ca se apropia de tulcea, am verificat si era deja in tulcea.

Am asteptat sa ma sune un curier, dar nimic. Pe la pranz zic, hai sa mai verific pe site-ul NemoExpress in ce stare mai este coletul, surpriza… nu se poate conecta cu baza de date.

NemoExpress

No… mai lucreaza lumea la site, mai face un update, asta este incercam mai tarziu. Asta am si facut mai pe seara incerc din nou, acum nu mai era o surpriza sa vad ca tot in aceiasi stare. Mai sa fie, ce face cel care se ocupa de administrarea site-ului și ce masuri se aplica la aceasta firma in aceasta situatie.

Problema este ca azi deja au trecut 24 de ore si sitele tot down este, asta dupa ce am verificat cu proxy si cai de verificari externe, banuind sa nu am eu o problema cu accesarea site-ului NemoExpress din vari’ motive. Fie telefonul sau providerul. Deci se pare ca e total cazut.

Sincer e inacceptabil in ziua de azi ca firma ce doresti sa te impui pe piata sau macar sa supravietuiesti într-o piata suprapopulata de astfel de servicii si sa lasi atat de mult timp sigla firmei „stinsa”, avand in vedere ca este poarta afacerii, prin care se fac noile contracte si viitoarele comenzi.

NemoExpress

Deci bani pierduti, afacere precara, defectuoasa.

Dar ma gandesc, cred ca doar o persoana se ocupa de site si acesta o fi „dezertat” din post, binenteles nemultumit de relatia intre prestari servicii si beneficii.

Pana la urma piata muncii se reglementeaza in acest mod si astfel poti intelege ca aceasta functioneaza bine deocamdata.

O sa revin cu un update daca am intrat pana la urma in posesia coletului si mai important… cand.

Oricum ar fi sper sa ajunga coletul într-o saptamana, caci atunci imi trebuiesc produsele.

Dar se vede ca in Romania piata munci functioneaza si poate si mentalitatea oamenilor muncitori sa mai schimbat si asta promite o ideologie buna pe termen scurt si lung. Nu esti multumit, pleci. Binenteles daca ar fi ceea ce banuiesc.

Update … NemoExpress

Pana la urma am fost sunat de catre curier si am intrat in posesia coletului, iar website-ul și-a revenit.

Toate s-au terminat cu bine dar totusi deficientele raman.

Lasă un comentariu