Sari la conținut

Ochelari 3D Xiaomi Virtual Reality pentru telefon 4.7 – 5.7 inch

Original Xiaomi VR Virtual Reality 3D Glasses pentru telefoane 4.7 – 5.7 inch Smartphone Immersive Experience.

Dupa ochelarii 3D pentru TV, avem posibilitatea sa ne bucuram si de experienta vizionarii filmelor si videoclipurilor 3D pe telefoanele mobile, mai precis pe telefoanele smartphone.

3D Xiaomi Virtual Reality

La prima vedere, ochelarii 3D Xiaomi Virtual Reality, sunt confectionati din materiale de calitate, lentile curate, fara defecte, pete sau imperfectiuni. Usori, lucrati frumos, lasand impresia ca nu sunt o chinezarie asa cum suntem obisnuiti.

Am testat ochelari cu un videoclip 3D Youtube, timp de 30 secunde pe fiecare persoana din casa, cam 6, iar prima senzatie (la care ma asteptam) a fost, WooooW.

Ochelari 3D Xiaomi

Era normal, dar nu i-am lasat mai mult de 30 secunde, pentru ca fiind neobisnuit, vizionand doar pe la cinema cate un 3D, eram pasibil de a simti acea durere de cap.
Cei care detineti televizoare 3D, cunoasteti senzatia de disconfort al ochilor si capului, depinde si de la persoana la persoana.

Ochelari 3D Xiaomi

In timp creierul se obisnuieste sa proceseze informatia vizualizata in mod 3D iar disconfortul dispare.

Cu cat rezolutia telefonului este mai mare cu atat mai buna este imaginea. Imaginiile din galeria de mai sus, sunt create slab tehnic si in lumina slaba, asa ca, calitatea este putin deplorabila, dar ca idee si in scop informativ sunt OK.

Si un videoclip este bine venit:

Functioneaza pe orice telefon cu marimea ecranului intre 4.7 si 5.7 inchi, nu trebuie descarcata nici o aplicatie. Filmele 3D trebuie sa fie sub format SBS, adica la fel ca si cele redate pe televizoarele cu 3D activ.

Ochelari 3D Xiaomi Virtual Reality pentru telefon  4.7 – 5.7 inch – Gearbest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.