Priza Wireless Battery free Wireless Socket

Battery-free Wirelles Socket este defapt o priza wireless 220V (100, cu comanda de la un butonas pe care il poti pune unde vrei, in buzunar, langa pat, oriunde in casa. Poti porni si opri orice device este conectat la priza wireless cu un singur click pe butonas.

Battery-free Wirelles Socket este mult mai simplu decat prizele comandate prin smartphone, fiind disponibil si pentru cei mai in varsta, nefamiliarizati cu conectivitatea telefoanelor sau cu telefoanele smartphone.

Semnalul de la buton trebuie sa fie pana in 20 m, asa ca linistit functioneaza toata casa.

Sa presupunem ca pregatim seara filtrul de cafea, dimineata (fie 6 sau fie 12) direct din dormitor cu un singur click fara sa deschidem ochii. Pornim filtrul de cafea, pana ne mai intindem, pana mai motaim, pana deschidem ochii cafeaua este gata.

Pentru o priza reglabila, sa porneasca la un anumit numar de ore, e complicata si devenim sclavul ei. Pentru o priza inteligenta trebuie sa pornesti telefonul, daca e oprit, ai baterie??? Deschide bluetooth-ul, conecteazate, ehh nu poti face acestea la primul minut, nuu… Mai trebuie sa deschid si un ochii, ehh lenea e mare. Dar mama la 75 de ani (bluetooth… wireless) SF-uri.

Wirelles Socket

Sa fim seriosi mai simplu nu se poate.

Butonasul nu are baterie asa ca nu va faceti griji si e garantat 50 000 de clicuri, fiind de marimea unei cutii de crema Niveea mica.

Wirelles Socket adica priza wireless nu are nevoie de nici o instalare, cum o scoti din cutie o introduci in priza apoi conectezi orice device. De exemplu asa cum am zis, filtru de cafea si gata un click se deschide priza, inca unul si o inchizi.

Priza wireless are si o intrfata usb 5V -1A, prin care cu un cablu USB, puteti incarca tableta sau telefonul.

Priza Wireless  Wireless Socket

Fara fir, fara baterii, fara batai de cap, super prietenos cu orice varsta.

Verifica Pret – Gearbest

Update – IMPORTANT
NU mai cumparati de pe acest site – Gearbest COM sau NET- SCAM – Magazinul real a fost inchis.

Lasă un comentariu