Recuperare date de pe DVD/CD STICK HDD deteriorat

Recuperare date cu Abyssal Recovery.

Datele stocate pe calculator sau pe dvd/cd-uri si stick-uri se pot pierde, datorita stergerii accidentale sau a deteriorarii dispozitivelor de stocare. Tocmai din acest motiv de multe ori apelam la servicii de recuperare date, asta din motivul ca acele date sunt amintiri, sau fisiere foarte importante pentru noi. Cred ca toti dintre noi stim ca cel mai apreciat dispozitiv de stocare este DVD/CD-ul.

Asta, din simplul motiv ca pretul pe gigabyte este foarte mic in comparatie cu celelalte medii de stocare (stick-uri sau hard disk-uri externe). Insa, chiar daca este cel mai rentabil mediu de stocare datorita raportului pret/spatiu de stocare. Trebuie sa avem foarte mare grija la transportarea si folosirea lor , pentru ca DVD/CD-urile se pot deteriora foarte usor.

Daca ati patit si voi asa ceva, ca eu o patesc foarte des, Abyssal Recovery ne poate scoate din impas si ne poate ajuta la recuperarea datelor de pe mediile de stocare deteriorate sau de pe orice partie existenta pe hard disk.

Interfata programului este extrem de simpla si pasii pe care trebuie sa ii urmam sunt afisati in partea stanga a acestuia. Binenteles, asa cum este si logic de altfel, primul pas este alegerea destinatiei unde dorim sa salvam datele recuperate. Alegerea se face dintr-un meniu dropdown, dupa care trebuie sa alegem fisierele care vrem sa fie recuperate din lista inferioara selectiei dropdown.

Recuperare date cu Abyssal Recovery

Dupa alegerea locatiei, Abyssal Recovery va afisa o fereastra cu progresul recuperarii datelor, cu vesnica bara de progres, prin care putem verifica in ce stadiu se afla recuperarea datelor. Daca totul este in regula se poate trece direct la procesul de recuperare date, iar daca nu, putem modifica optiunile, actionand butonul „Back”.

Procesul de recuperare date

Va dura ceva timp deoarece datele sunt recuperate byte cu byte, dar depinde si de gradul de deteriorare al mediului de pe care se face recuperarea. Nu stiu sigur daca procesul de recupeeare date functioneaza si pe medii distruse in proportie de 90%, pentru ca inca nu am incercat. Dar am sa incerc si am sa revin cu un update, sau chiar un review mai detaliat al produsului.

Download Abyssal Recovery – Recuperare date

Lasă un comentariu